manotantens strategier

lördag 1 maj 2010

Slingkvantgravitation


Om jag hittar sladden kan jag kanske lägga ut någon bild från i torsdags i stället; på Mano och tårtan men nu ska jag först ta en ordentlig bloggtur till er andra.
Har inte blivit av tidigare eftersom denna vecka har varit lika lång o tung som... kinesiska muren, typ.
Känns inte som jag hunnit med någonting ändå... fullt upp men inget gjort; förstår inte riktigt hur det går ihop. Men så är det.
Och fy, vad tråkigt att hela tiden behöva säga det; att man inte har tiiid... booooring.
För inte kan väl tid krympa... eller komma bort, sådär som strumpor gör. Och kamerasladdar... Misstänker skarpt något slags sabotage med rumtiden... med loopkvantgravitationen kanske.

3 kommentarer:

Irene sa...

Vet av erfarenhet att våren är hemsk vad gäller tiden. Konstant tidsbrist. Man hinner kanske 25% av vad man tänkt sig. O vips är den slut o man har inte hunnit NJUTA. Strosa omkring o titta på blommor o fjärilar, dricka kaffe på verandan o höra på fåglar, promenera i skogen osv det är vad jag skulle vilja göra. Kanske skulle man tagit en v semester?

L8 sa...

hmm den konspirationen är bekant...jag tror vi seglar in i svarta hål som slukar tiden sedan sitter vi och snyftar med våra ynkliga minuter av verkligt liv.

manotanten sa...

irene; tänker det varje vår... att man borde ta en ordentlig hemmasemester... men det finns liksom ingen tid till det, nej

L8; ja, hur många minuter verkligt liv unnar vi oss egentligen... inte många inte

 
web statistics