manotantens strategier

lördag 29 maj 2010

Slö lördagslördag

Har varit nästan brottsligt inaktiv i dag. Men vi red en fin runda, det gjorde vi och så har jag brottats lite med räkningarna.
Nu blire Morpheus sköna rus!
Får hoppas att jag inte drömmer att jag tuggar på och sen spottar ut ormar... på nånslags föreläsning... om rymden...
Gjorde nämligen det en natt för ett tag sen... och även om jag skämdes - och försökte dölja för de andra där i hörsalen hur det bara fortsatte komma halvtuggade ormar ur käften (gömde ormarna bakom en gardin... några slingrade iväg...) - så var det ingen mardröm alls egentligen.
(kan dock fortfarande förnimma drömd, icke angenäm smak o konsistens på ormarna).
Inte var det väl nån ljuv blomsterdröm heller men helt ok faktiskt och ganska intressant att fundera kring.
Men vad mitt undermedvetna menar och vill säga, det har jag inte kommit underfund med riktigt än.

4 kommentarer:

L8 sa...

Åhhhh! Kunde tänka mig en lång drömtolkningsjour över lite vin. Oerhört intressant!

Blipp sa...

Å blä o va äckligt, ormar är det enda jag är rädd för (travesti på djungelboken). Jag har drömt massor av ormdrömmar, faktiskt mest isamband med att jag skiljde mig, bestämde då att ormen stod för sanning. Det är det bästa med drömmar, att man ska bestämma själv vad dom betyder,fast det gäller kanske hela livet, bestäm själv vad det betyder, nej då får man diagnos - psykos.

Irene sa...

Ryser. Gillar INTE ormar. För mig hade det varit en värstingmardröm!

manotanten sa...

L8; ja, intressant med drömmar o den här var ju väldigt symbolrik o ingenting jag bara upplevt under dagen... kan man snacka länge om över ngra glas...

Blipp; är inte rädd för ormar jag men inte är det mysigaste djuren heller... kalla ögon... otydliga rörelser... många tolkningar på orm... ormen i paradiset; både ondska o kunskap o sanning, läkekonstens orm, freuds falliska och mkt annat... men det är som du säger att man får bestämma själv... nu skämdes jag ju över att det var från mig de kom så nåt neggo är det väl...

Irene; jo... inte var det ju angenämt precis...

 
web statistics