manotantens strategier

lördag 12 december 2009

Nu är det slut på veckan...

jo jag ska jag skaFunkar inte fullt ut

inte hel o ren

ganska slut som artist

tycka turist trist

Nu blir det lördagsgnääääll...

Feel free to skip... hela nästa stycke. Bara en massa gnat.Dragkedjan på stalljackan är trasig (ja på andra jackan med) och vindrutetorkarn på förar sidan lossnade och även dörren på förarsidan... ja, inte lossnade den utan tvärtom så har den hakat upp sig på nåt sätt så man kommer inte in där... måste smörjas... och jag är säker på att jag har nåt knas med en kindtand och jag har slarvat bort mina bästa läsglas och jag har tappat en pajform OCH ett glas i golvet i dag och båda gick sönder och jag fick soooopa och jag har fortfarande saker på min november-to-do-list som jag inte fått gjort än och magkatarr och mitt jobbschema i år (som jag själv lagt) funkar inte alls för den jag är just nu och det är så oerhört oplanerat allting och det brukar jag kunna leva med men inte den jag är just nu och jag har lovat att ta emot juhuhuuulgäster och även om de är så bra, så bra och trevliga och fina och vackra på alla sätt och vis så blir det mer prestation som krävs och köttbullar som ska rullas och den jag är just nu kan inte prioritera utan sitter här o gnäller i stället för att göra vad som förväntas av husmor och ekonomin är under ALL kritik och jag tror jag har hål på varenda strumpa jag äger och, och, och...Så!

Ömkandet ute...

Nu kommer glada lördagssnällot!!!

I dag hade vi ett fantastiskt solstrålande ridväder här och hästarna var hur pigga som helst o människorna som vi mötte var glada o trevliga.

Och lussebullar, lyxvarianten... japp hellyckade...har jag bakat. Till luciashowen på ridskolan i morgon då det blir att stå och sälja.

Och julbord på ett slott har jag ätit i veckan... o det var trevligt som fasen... inte speciellt gott dock... det var julbord med vilt tema och där fanns bison, zebra, känguru... etc etc... inte gnu men doch krokodil och efter att ha ätit en sån stackare eller i alla fall en liten del av en sån så smakade allt liksom krokodile dundee sen och det var INTE gott och INTE smakade det som kyckling... mer som gammal härsken o hård sill. Men trevligt som fasen!
Och efterrättsborddet var inte att leka med, det vill jag lova!

Och varit på krogen med har jag varit... och druckit Fernet Branca, min gamla trotjänare från svunna tider och flamsat och tramsat och mått helt okej faktiskt.

Och nu, nu blir det snart underbart ryggläge framför nån eterskit och godis...

Och det är inte illa det... näh, myohmy va socker e braaaa...
a

4 kommentarer:

Irene sa...

Känner igen båda sidor!!!!!!!!

Kajsa sa...

Vad duktig du är som ska sluta röka. Själv "feströker" jag, men ibland är det fest nästan hela tiden och då får man sluta igen osv. Dåligt, men hur kan man ta rökpauser utan cigaretter? Det är ju själva rökpausen som är grejen tycker jag.
Det är så skönt att höra andra gnälla ibland tycker jag!!! Det har liksom blivit lite förbjudet att gnälla. Man ska vara så glad och positiv. Men roligt att det finns bra och snälla saker också! Såklart.

manotanten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

tack irene o kajsa

skrev nåt väldigt långt och invecklat här förut men tog bort det, just för att det var långt o invecklat...

men det var nåt om dr jekyl o mrs hyde och dualism och gnäll och glädje ändå...

jaja, nåt sånt

manot

 
web statistics