manotantens strategier

torsdag 4 februari 2010

Denna torsdag...


...verkar vara en klart onödig dag, i det stora hela och i det lilla med... so far, iaf.
Dags att modernisera veckobygget.
Hög tid för omstrukturering av dygnets timmar...
Det har ju liksom bara rullat på nu sen antiken på det här viset... det går ju inte längre.

5 kommentarer:

Rosa Grep sa...

Nä, för vad visste de egentligen på antiken? Romarna var ju inte ens lediga på helgerna för bövelen, ingen koll på läget alls.

Irene sa...

Vacker bild.

Anonym sa...

En hel kalenderreform vore på sin plats, definitivt; månaderna bör uppdateras och veckouppbyggnad och timfördelning. Upp till kamp mot detta uråldriga, förlegade system! Ge oss en ny struktur som passar dagens moderna människa med dagens behov!

Blipp sa...

Jag tycker att denna torsdag var finfin, låg i sängen halva dan, en liten promenad, lagad mat serverad, massor av godis, slöa i soffan framför teven, sova tidigt.......jag tror att ert problem heter LÖNEARBETE, ni försöker skylla på stackars Torsdag!!

manotanten sa...

rosa; romarna visste intet, intet...

irene; tog bilden i våras i emmiddagsljuset...

anonym; den moderna människan har helt andra behov... av rekreation och avkoppling framför allt

blipp; ja torsdan får tyvärr lida pin för slaveriet... kanske borde straffa alla veckodagar kollektivt, som nån som sa... för onsdagen var ingen bra dag heller, inte alls och tyvärr inte ens fredagen denna vecka...
riktigt bitterbutter i da efter allsköns h-dgdkgjdgj:en och av mig själv belagd med blogförbud... ja för dagen i a f, eftersom det bara skulle bli så trätradigt o bittert...

 
web statistics