manotantens strategier

onsdag 11 november 2009

Debet o kredit

Inspire me now har uppdaterats med många fler finurligheter...


Något bättre dag i dag faktiskt... även om det mesta blir lite bak o fram och ut o in och man presterar långt under förmåga... på alla plan.

Det är sånt man får ta med i beräkningarna när man lägger sin kapacitetsbudget. Utgifter och intäkter ska väl balansera över budgetåret men såna här grådagar vill det inte gå ihop sig alls.

Underskottet blir för stort. Man får ta igen det sen... andra dagar när man presterar mer än budgeterat...

2 kommentarer:

Blipp sa...

För mig är trösten just nu att jag är ovanligt miljövänlig, gör nästan inte av med ngn energi, ännu ej satt på elementen, äter lite, lämnar inte bostaden, köper ingenting, inga transporter, inga jordgubbar från Östermalmshallen, endast oblekt snorpapper och cerat. Det är mitt sätt att prestera just nu. När smaklökarna är åter skall jag fira med en likadan tårta som du, jag älskar djupfryst Swartszneggertårta, kan nästan äta en själv. Hoppas du får en glad dag.

manotanten sa...

miljövänlig är bra

och jag tänker på dig ofta nu när det snart är dags

spännande ju ! och jag hoppas du kan embracea allt ändå, som sagt, och bara ge dig hän, bara vara totaaalt hormoniserad och slänga intellektet i väggen... för det ÄR ju verkligen en av livets absoluta... mirakel, banne mig.. när kroppen är ALLT

 
web statistics