manotantens strategier

lördag 30 januari 2010

Öron, öron...

Har ni någonsin sett hästöron på ett foto förr???
Vanligaste fotomotivet efter tummar o kameraremmar var det nån som sa...I alla fall så var det hejdlöst vackert väder idag igen när vi red ut och Schaman var stursk nog att försöka lägga i turbon i has-hög djupsnö... Frrrr, frrrr, frrrrSchaman beundrar allt det fagra han med... nästan som vår gamla häst Zorro som stannade o suuuuckade när vi kom till extra vackra ställen.


Och puss på dig med Manomano med päls som en björn!


För övrigt har jag inte haft nån dator tid alls nästan; jag har struntat helt i städningen ändå så nu fick P nåt ryck o det var ju bra. Nä jag har bara farit runt o virrat som vanligt jag och inte fått något vettigt gjort förutom då en volvo nerkörd i ett dike i en snöstorm en köpestårta uppäten och en cognac uppdrucken. Riktigt vettiga saker det.Och så har jag postat endel sånt där nu, som jag påbörjat o ratat förut eller inte hunnit med men som nu är uppstiget från det döda... och uppiffat eller ej så finns de där nere nu och mest dravel är det men vad gör det... om hundra år... eller ens ett halvt.


4 kommentarer:

Irene sa...

Så fin han är Mano med lång tjock päls!

Blipp sa...

AVUND avund, här finns lite avund att skåda. Avundas ditt hästande så att det nästan är fysiskt. Du frågade tidigare om mina hästar, det var skräphästar, lågpris travare på Gotland. Hade 4 st inalles, en var min, bara min, en liten trevlig snabb travare som var perfekt till distansen, hade sprungit in pengar på Solvalla en gång tidigare, var välhållen o hanterad, framförallt tjänstvillig o en riktig kompis, o så gillade den bara mig o det var kul för egot. Det ser härligt ut det du får göra bakom hästöronen. Jag red aldrig längre distans än 5 mil, hade ju små barn då me....

manotanten sa...

finfin e han mano och just nu iaf väldigt pigg o glad... o övermodig för det är otroligt mycket snö på ängarna och DET är tungt även för en häst med vingar nästan

de e härligt bakom hästöronen och en riktig egoboost när de tyr sig till en... att ett så stort o stolt djur litar på o respekterar en... det boostar självet det!
distans är en av de hästsportsgrenar jag skulle vilja sätta mig in i ordentligt nån gång
Ja, travare brukar vara riktiga kompisar o godhjärtade o lojala o passar ofta bra till distans...

Daniel sa...

å så varma å fina öron sååå!

 
web statistics