manotantens strategier

tisdag 30 juni 2009

Beach 2009

Idag har jag gjort något som nog de flesta vid det här laget vet att jag haaaatar...

Sprungit på stan!!!

Diverse ärenden har uträttats o projekt ny baddräkt/bikini tog både sin tid OCH... knäcken på en annars så stark kvinna med skärgårdsgener.

Inte lätt att hitta nåt som inte är för "teenagers only" ELLER bara för tanter med lila barr... det finns en hel del suits som man ser ut som tonårstant i... OCH det finns bikinis för tant-tonårigar... det är skillnad på det! Nån mogen medelväg önskades...


Men det fanns liksom inget mitt emellan den här:och den här:


Vad gör man?

En helige ande stund blev det i alla fall... eller två, för det är det enda uthärdliga med att släpa sig runt på stan... (new post om heligt kaffe därå...)

Och sen... efter stallet och sedvanlig, gudomlig uteritt, fick så gudinnan Patti Smith göra sin röst hörd igen på youtube o spotify här hemma och inlägget om henne skrivet o postat nu därnere... (27 juni)

Undrar hurdan bikini HON skulle valt...

A

5 kommentarer:

Irene sa...

Jag hatar också att gå på stan. Provhytter är min fiende, så jag undviker dem i det längsta. Då jag MÅSTE ha ngt brukar jag be sandra att följa med. Hon brukar inleda mig på rätt spår o avhålla mig från att bli allt för tantig o inte köpa för stora kläder...

Tina sa...

Att vi inte krockade då! Ute i samma ärende. Fast jag kan gilla att drälla runt om jag är på rätt humör. Och det var jag igår. Kom hem med 3 fulla kassar=en ny sommargarderob. Den gamla är verkligen gammal med betoning på gammal och dessutom för liten av nån underlig anledning. Så nu har jag avverkat 30 min power walk och 30 min Blossom, undrar om det räcker?

Syster sa...

Jag tror faktiskt Patti simmar i Tshirt, om hon simmar, och annars tror jag att hon aldrig skulle komma på tanken ens att ligga i bikini och sola..känns svårt att föreställa sig..
Annars var vi ut till Klipporna igår och hoppade i; vattnet var Iiskallt och klarare än jag sett det på många år, helt underbart!

Fanny sa...

som jag sa tidigare... Patti badar naken. det tror jag det. hon känns lite som en som med orakade armhålor och av rödvin blå-röda tänder och läppar badar nattbad i havet. naken. typ. back to nature. lite spontant sådär.

näh..ja vet inte. känner inte Patti...

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu

 
web statistics