manotantens strategier

onsdag 11 februari 2009

Beroendeframkallande

Den här veckan rusar ju iväg som en tjur Pamplona... jag hinner inte med.
Skulle eg vilja sitta vid datorn o ubåta o bara läsa vad alla skriver i sina bloggar men det tar ju alldeles för mycket tid, förstår bara inte hur timmarna flyger iväg. För att inte tala om alla fotoutmaningar och alla konsthantverk man blir inspirerad av och...
Ja, fram för allt 365... det är ju sjukt nästan hur man sitter och väntar på nästa inlägg och alla kommentarer som man lusläser...
Vad ÄR det som gör det så beroendeframkallande?
Finns det nån forskning om bloggandet? Det är klart det gör... måste leta upp... jaha, där går det säkert nån timme till.

Men, det är ju en massa annat som ska hinnas med åxå och den här veckan har varit lite körig på alla plan. Det är tur att jag har Schaman/Mano som skänker sån ro o själslighet och ser till att jag har kontakt med naturen. Som på alla sätt höjer livskvaliten och, det är jag säker på, immunförsvaret åxå. Ja han är det han heter Schaman; en medicinman och min kontakt med det andliga, det besjälade och Naturen.


Medicinmannen Schaman

3 kommentarer:

T sa...

Vad fin han är. Vad är det för ras?

manotanten sa...

Han är en Appaloosa-Arab korsning med stoor integritet. Man måste verkligen förtjäna hans respekt... han är klok också och lika mild som vild.

Irene sa...

Jag känner igen mig!

 
web statistics