manotantens strategier

fredag 13 februari 2009

Forskning om blogging

Har just läst lite forskning om blogging och mer finns att läsa... intressant... men jag har inte riktigt "sammanfattat" det i mitt huvud än.
Men det är verkligen ett fantastiskt forum, en hel värld; blogosfären och allt annat åxå förståss, alla sociala nätverk och communities...
Plötsligt hade jag åxå öppnat ett account på Twitter och jag fattade först inte alls vad det var, dessa korta, korta inlägg om vad man gör just nu. What are yuo doing? Alldeles säkert beroendeframkallande!

Nyckelord verkar vara snabbt, tankeflöde, ideer, känsla av ständig närvaro, samhörighet, pågående... nej, nu måste jag nog lägga mig, såg att klockan var långt över midnatt nu. Har stallet i morgon bitti och sen är det ju ridklubbens årsmöte med middag efteråt och... Jag ska bara kolla vad dagens tips är på 365...
Sov gott!

2 kommentarer:

Irene sa...

Hej! Ja, jag hittade hit! Kul sida o rolig läsning!
Mvh irene

Hanneles paradis sa...

Visst är bloggning kul, men det finns massa bloggar som inte ens "existerar"; vill man lägga in sej som trädgårdsblogg, så finns dom inte. En tjej skrev en uppsats, man fick inte skriva att man hade trädgårdsblogg... Det finns massa annat än bara inredning och mode.

 
web statistics